Kimberly Rebecca Engqvist

Ironisk, djup och lätt för skratt.

Devil from the sky

Publicerad 2012-06-15 02:09:00 i Personliga texter,

Vi är ett tomt kapitel. Inte för att det inte finns något, utan för att det som finns är skrivet med osynligt bläck. Vi skriver aldrig om saker någon förstår, ibland förstår vi inte själva, men det finns där och vi försöker skapa ord utav något vi inte kan få fram. Tomheten som alltid finns, ständigt försöka tänka på annat för att slösa våran tid.

Vi är inte rädda för döden, ibland önskar vi oss det. Men vi lugnar oss med tanken av att vi alla är döende, samtidigt som vi njuter av varje värdefullt andetag. Vi vill så mycket, vara odödliga på våra villkor men någon gång lämna allt bakom oss.

Har läst igenom gamla texter, försökt hitta något som visar mig att hur miserabelt livet än blir så värdesätter du mig. Jag hittade inte svaret jag sökte efter. Står utanför landets huvudstad, med tusentals fladdermöss runt om mig. Likt sättet vi uttrycker oss på, kan jag höra deras sätt.

Du är den enda jag skulle kunna stå här bredvid, tysta, förstå utan att höra något ord, att dom skriker precis som vi. Hopp om att någon, någonsin, ska kunna förstå sig på oss. Även fast vi egentligen inte vill bli förstådda.

 

Om

Min profilbild

Kimberly

Ironisk, djup och lätt för skratt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela