Kimberly Rebecca Engqvist

Ironisk, djup och lätt för skratt.

Till den finaste jag har

Publicerad 2012-05-28 05:20:59 i Vardagen,

Hamnade inne på suddiga tankar så här mitt i natten som vanligt. En av dom tankarna var om min lillebror. Tanken av att förlora honom. Jag skulle aldrig klara av det. Vi har alltid stått varandra nära, det är sällan vi är osams och vi har bråkat någon enstaka gång. Han har alltid varit den manliga versionen av mig. Min själsfrände. Vi tänker på exakt samma sätt, vi har samma humor och vi hanterar situationer likadant. Vi båda är lika knäppa och när han ser mig komma svävandes (bokstavligt talat) med en cigg i handen nedanför gatan skrattar han bara. Ibland blir jag galen på hur lika vi är, speciellt när vi ska argumentera. Något vi båda har en passion för.

Han är den finaste killen jag känner. Han är en sådan kille som alltid ställer upp. Jag kan vakna av att han är i lägenheten och städar åt mig. Han kan skriva ett sms när han vet att jag har tvättid och erbjuda sig att tvätta. Han kan ringa och säga att han ska bjuda mig på en sushi&bio-kväll, han kan även ha varit och handlat mat så att vi ska kunna laga mat tillsammans.

Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan honom, speciellt inte sen jag fick lägenheten. Han är hos mig oftare än vad jag är ensam där och han ställer alltid upp för mig om jag behöver hjälp.

Han är en person som känner mig in och ut. Vi båda har samma positiva som negativa sidor. Han vet nästan allting om mig och det mesta besvarar han med ett stort skratt. Han är någon som får mig att må bra när jag behöver det som mest. Han är någon jag aldrig behöver anstränga mig inför och en person jag inte behöver vara rädd för att han ska lämna mig.

Han är min guldklippa. Jag älskar alla mina syskon lika mycket men han är den jag står närmast. Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan honom. Jag vet att jag är väldigt, väldigt dålig på att visa uppskattning och hur mycket jag älskar en person men det är något jag aldrig vill att han ska tvivla på. Jag älskar dig min fina bror.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kimberly

Ironisk, djup och lätt för skratt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela