Kimberly Rebecca Engqvist

Ironisk, djup och lätt för skratt.

Vi är av samma blod, men bara för det gör det inte mindre ont.

Publicerad 2012-05-26 02:41:00 i Personliga texter,

Befria mig från denna känsla. Du får mig att känna mig instabil. Jag känner inte igen mig själv. Jag anstränger mig så hårt för att duga till. Det är aldrig nog. Känns alltid som att jag gör något fel. Din blick, ditt tonläge, ditt sätt att prata. Är jag en besvikelse?

Du begär mer än vad jag kan ge. Jag ger dig allt jag har, men det duger aldrig. Aldrig ett tack. Aldrig en kram, även fast du vet att jag är en människa beroende av det. Du visar aldrig uppskattning på att jag finns i ditt liv, även fast jag är den som gör allt för dig. Jag kämpar varje dag för att du ska vara glad, men du har börjat räkna med mig. Alltid jag som bjuder, alltid jag som styr, alltid jag som frågar, alltid jag. Aldrig du. Allt på dina villkor. När jag duger.

Du får mig att ta avstånd, för vägen vi vandrar på har fått mig krossad förut. Allt jag har gjort för dig, kommer du aldrig inse. Vi är av samma blod, men bara för det så gör det inte mindre ont. Jag vill att du ska se med mina ögon, men det är något du aldrig kommer kunna. Vi kommer aldrig vara på samma våglängd, du kommer alltid vara fast i detta. Att vi aldrig såg att något var fel. Att du inte var som oss. Att du aldrig kommer kunna känna hur mycket jag älskar dig.

Jag är arg på dig. För att du lämnade mig ensam i detta. I dina ögon var jag alltid tio år äldre, men detta ansvar är alldeles för stort. Det finns inget jag kan göra längre. Och allt som jag gör, är det ingen som uppskattar. Aldrig så som du gjorde.


Vet inte hur många personer jag menade med DU i olika meningar. Men vet exakt vem jag menar till vilken mening. Så många olika känslor, olika personer. Kan aldrig hålla mig till en sak.

Om

Min profilbild

Kimberly

Ironisk, djup och lätt för skratt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela